Fleetwood 0-0 Doncaster Spelarbetyg:Cool Cargill

Cole hade valet av chanserna – zimbio.com

Devante Cole hade valet av chanserna när slutspelsjagarna Fleetwood Town gjorde 0-0 med nedflyttningshotade Doncaster Rovers i en jämn tävling på Highbury. Här är våra spelarbetyg från matchen.

Fleetwood Town

Alex Cairns – tog chanser med sina första par sparkar och nästan betalade priset, sedan kanske gick till den andra ytterligheten att gå långt varje gång. Avgörande även om han gjorde ett par bra räddningar, inklusive en från Marquis i andra halvlek. 7

Ashley Eastham – kommandant i första halvlek och gjorde ett eller två viktiga nickmål i den andra, även om han tvingades tillbaka mer än han kanske hade velat. 7
Cian Bolger – såg stark ut nog att dominera fysiskt under stora delar av matchen – med en andra halvlek när han kämpade för att komma nära Marquis – men intelligent nog att spela ut från baksidan effektivt. 7
Baily Cargill – hade få problem mot Marquis och letade ofta efter det äventyrliga passet över toppen eller in i vida områden. Även om inte alla lossnade, hans fräckhet var en faktor bakom Fleetwoods press i första halvlek. 8

Wes Burns – verkar ha ökat under de senaste åren. Gjorde det bra som högerback, med tanke på att han är en forward av handel, satte in ett bra inlägg för Coles tidiga nickmål. Ibland under andra halvlek kan hans beslutsfattande ha varit bättre. 6
George Glendon – gjorde mycket av det smutsiga arbetet i första halvlek och var rimligt disciplinerad, även om han tog sig fram efter 33 minuters eld över från utanför boxen. Fick dock inte in bollen tillräckligt snabbt i andra halvlek och byttes ut sent. 5
Kyle Dempsey – nyckeln till Doncasters imponerande spel i första halvlek med sina körningar och rörelser in i rätt kanal. Mindre inflytelserik i andra halvlek men visade ändå blixtar på vad han kan göra, skapa Coles en-mot-en chans. 6
Aiden O'Neill – vad han erbjöd, ironiskt, blev mer synlig när han inte längre gav den. Utan att vara explosiv i besittning, mittfältaren gav Cods lite defensiv balans som gjorde att backarna och Dempsey kunde uttrycka sig. När han lämnade fältet, de omkring honom såg mer återhållsamma ut. 7
Amari’i Bell – ett konstant hot under den första halvtimmen, men tillbringade för lång tid i andra halvlek fast i sin defensiva tredje, återuppstår endast i en hektisk final. När han tryckte upp, han använde sin atletiska förmåga att tvinga fram inkast och penna tillbaka Donny. 5

Jordy Hiwula – en osjälvisk löpare tidigt, när han utnyttjade rätt kanal. Blev dock tystare därpå och kämpade för att komma in i målpositioner innan han ersattes av Ashley Hunter. 3
Devante Cole – nickade tidigt på målvakten, missade sedan två en-mot-en-chanser på vardera sidan av intervallet. Om Cole hade varit på sitt kliniska bästa, Fleetwood kunde ha varit två eller tre upp i timmen. 3

Jack Sowerby (på 62) – saknade O'Neills defensiva egenskaper och klarade sig lite bättre i bollinnehav. 3
Ashley Hunter (på 67) – pressade motståndarnas mittbackar i stort sett isolerat, ser ibland ut som den enda Fleetwood-spelaren som ville tvinga fram frågan. 7
Markus Schwabl (på 82) – några anständiga pass till vida områden. 6

Doncaster Rovers

Ian Lawlor – gjorde enkla stopp från Dempsey och Cole tidigt, gjorde sig sedan stor vid ett par tillfällen för att skjuta upp det senare en-mot-en. 7

Joe Wright – skyldig till att ha låtit Cole bli fri vid två tillfällen, men var ganska solid. Gjorde ett viktigt godkännande när han utsattes för press av Bell. 7
Andy Butler – hans erfarenhet kom verkligen fram här. Visade stor ledarskapsförmåga och var vanligtvis kraftfull i luften. 8
Mathieu Baudry – kunde ha bytt spel mer effektivt i första halvlek och fick en varning efter paus, men försvarade sin närpost väl från inlägg från flanken. 7

Matty Blair – fastnade på egen planhalva under stora delar av första perioden, men han spelade med färre hämningar efter paus. Hans ilskna konfrontation med Whiteman verkade sent på väg att elda upp honom inför slutskedet. 5
Jordan Houghton – en tekniskt begåvad spelare ligger där någonstans, men han kunde göra med lite mer självförtroende för att prova de riskfyllda passningarna. Tappade sällan sin position och njöt av en positiv andra period. 6
Rodney Kongolo – skyldig till att passa i sidled lite för ofta och kanske tappade för djupt i första halvlek, innan han påtvingar sig mer efter pausen. Skyddade alltid Wright när Blair tryckte upp i en solid, om inte precis inspirerande, prestanda. 5
Harry Toffolo – kämpade på vänster ytterback i början och slutet av första halvlek, byter kort plats med Blair initialt. Löste in sig lite i andra halvlek när han kom längre upp på planen. 4

James Coppinger – det var bara under en 20-minutersperiod i andra halvlek som han fick bollen i bra områden. På grund av hans bristande tempo, han fann livet hårt i första halvlek när hans lagkamrater satt för djupt – och i slutskedet när vi såg en tävling från slut till slut. Han kommer att ha bättre matcher när omständigheterna gynnar honom. 3
Tommy Rowe – utstod liknande svårigheter som Coppinger. Problemet var inte så mycket att han inte erbjöd något, men att de egenskaper han gav – passningsförmåga och intelligens – inte var i linje med vad taktiken krävde – takt och kraft. 3
John Marquis – anonym i första halvlek, men kom till liv i andra när mittfältet kom närmare honom. Sedan, han krånglade försvarare och fick på något sätt en extra meter i takt, tvingar bort en bra räddning från Cairns med ett våldsamt driv. 5

Benjamin Whiteman (på 82) – gjorde några bra löpningar in i farliga områden, men fick ett uppsving efter att ha hamnat i Blairs dåliga böcker! 5