Millwall 0-0 Scunthorpe Spelarbetyg:Clarke's clearances

Morison bråkar med Wallace – skysports.com

Millwall hade de längre tiderna av press i sin League One Play-Off semifinal första match med Scunthorpe, men ingendera sidan kunde bryta dödläget. Så här gav spelarna i båda lagen betyg.

Millwall

Jordan Archer – mötte bara ett skott på mål hela kvällen, en frispark från långt håll som slogs rakt mot honom. 6

Shaun Cummings – tenderade att rensa bort bollen längs högerkanten, snarare än att förkorta det. Skadad på 62 minuter. 6
Byron Webster – vann allt i luften och dominerade Paddy Madden. 8
Shaun Hutchinson – innehöll Toney lätt. Han och Webster ombads inte försvara sin box för ofta. 7
Tony Craig – försvarade sitt inlägg listigt. Använde bollen på samma sätt som Cummings:"Inga nonsens, slå fram tidigt.' 7

Jed Wallace – bra leveranser från djupet och spelade Gregory genom en-mot-en. Kunde ha hamnat i skottlägen oftare. 6
Nadjim Abdou – använde sin kraft effektivt utan boll, men med den saktade han upp spelet genom att gå baklänges för ofta. 4
Shaun Williams – en klass över i första halvlek, men tystare efter pausen. 6
Shane Ferguson – ett hot från fasta mål, speciellt i första halvlek. Kan ha erbjudit mer i öppet spel. 5

Steve Morison – vann inledande bollar i första halvlek och använde sin luftfärdighet med gott resultat. Energinivåerna sjönk något i de senare stadierna. 6
Lee Gregory – använde sin arbetstakt för att få sitt lag längre upp i första halvlek. Bjöd dock inte för mycket med bollen, missade en avgörande en-mot-en-chans och tröttnade sent. 4

Mahlon Romeo (på 62) – hade ett egensinnigt skott och vann ett par frisparkar. 6
Aiden O'Brien (på 74)

Scunthorpe United

Joe Anyon – hade inte mycket att göra, men det han gjorde var livsviktigt. Stark räddning en-mot-en från Gregory vid ett stort ögonblick i matchen.

Jordan Clarke – tre viktiga rensningar i första halvlek i sin egen sexyards för att neka Millwall en målchans. Losade Scunthorpe ibland. 9
David Mirfin – några bra defensiva nickningar. Tvingades till panikslagna men nödvändiga rensningar i första halvlek. 8
Murray Wallace – efter en nervig start där han var tvungen att ge bort den udda hörnan, Wallace växte i styrka. 8
Conor Townsend – en naiv nick över sitt eget mål i första halvlek. Ett sololopp på oppositionens territorium efter pausen, men hade förståeligt nog inte friheten att spela sitt naturliga spel. 5

Neal Bishop – gav bort bollen till Wallace innan Gregorys stora chans men hjälpte till defensivt. 6
Stephen Dawson – verkar alltid bli övergrepp på Millwall, ändå skulle deras fans älska honom om han spelade för dem. En typiskt modig uppvisning med ett eller två djärva löpningar för att få sin sida upp på planen. 8
Jamie Ness – anonym under stora delar av tävlingen. Även utan bollen, han såg ut som en passagerare ibland. 3
Josh Morris – körde in i trafiken vid ett par tillfällen men svältes på besittning. 3

Ivan Toney – använde inte sin ram så bra som han kunde ha gjort i första halvlek men behövde mer stöd. 2
Paddy Madden – saknade arbetshastigheten för sitt motsatta nummer. Utan service, Maddens tjuvjaktsinstinkter kunde inte komma fram. 2