Crewe 0-5 Carlisle Spelarbetyg:Super Jones

Danny Grainger – newsandstar.co.uk

Tack vare en fantastisk prestation i andra halvlek, Carlisle United slog fem förbi Crewe Alexandra på Gresty Road. Här är våra spelarbetyg för båda lagen.

Crewe Alexandra

Ben Garratt – kunde ha hamnat snabbare för den första eller varit mer dominant för den tredje, men för de andra tre fick han liten chans. Inte huvudorsaken till att Crewe förlorade. 3

Ryan Walker – avstängd i halvtid, men andra halvlek antydde att han inte var roten till Crewes problem. Carlisles första halvlek hade kommit genom spel på motsatt sida – Walker gjorde inte alltför mycket fel. 5
Michael Raynes – fick utstå katastrofala 90 minuter mot sin gamla klubb, utstå hån från bortafans. Gav bort straffen för andra, gjorde och självmål för tredje och såg sårbar ut mot tempo hela tiden. 1
Eddie Nolan – hans kamp i första halvlek var till stor del att göra med avståndet mellan honom och ytterbacken. Fastän, han spelade med en konventionell vänsterback bredvid sig i andra halvlek och var fortfarande dålig. 3

Ryan Wintle – Crewes bättre första halvlek kom ner till höger genom Wintle, som svängde in ett par inbjudande kryss och hade otur att fler spelare inte var i boxen. Såg obekväm ut med den defensiva aspekten av saker, fastän. 5
Tom Lowery – saknade kroppslighet och disciplin för den typ av roll han fick. Det går inte att undgå det faktum att han spelade väldigt dåligt, men han är bara 19 och behöver ett vägledande huvud bredvid sig. 2
Conor Grant – som Lowery, han har gjort sitt namn på vad han har gjort med bollen och inte nödvändigtvis hans taktiska medvetenhet. Ett par fina pass till vida ytor men lite mer. 3
Callum Ainley – fått två roller som inte passar honom. Ombedd att spela nummer 10 i första halvlek, när han kämpade för att hitta det utrymme han behöver, sedan i en djupare roll i andra halvlek, som han inte orkade överkroppen för. En talangfull spelare men måste användas på rätt sätt. 2
George Cooper – det verkar som att ledningsgruppen har försökt att skohorn effektivt fem kvicka spelspelare in på mittfältet. Cooper saknar den takt och kraft som krävs för att spela back, där han kämpade i första halvlek, även om han var anonym även efter att ha flyttat in i en mer naturlig position. 2

Chris Porter – av frustration, han föll ofta djupt för att försöka hjälpa till att länka spel, men som ett resultat av det kämpade han för att komma in i målpositioner när bollen gick utanför. Ytterligare en spelare som inte tittade hemma. 3
Chris Dagnall – svårt att förstå hur ett lag med två anfallare som har 284 karriärmål mellan sig ser så berövade ut på attackidéer. Dagnall var helt isolerad. 4

Harry Pickering (på 45) – var inte direkt skyldig till något av målen i andra halvlek, men såg nervös ut i besittning. 3
Owen Dale (på 58) – saknade tron ​​på att föra bollen framåt och få upp Crewe på planen. 3
Sam Stubbs (på 59) gav ett försumbart skydd under den sista halvtimmen, men varje boll mellan honom och Raynes gick rakt igenom till en motståndares forward. 2

Carlisle United

Shamal George – Liverpools låntagare var i stort sett obekymrad, men var snabb från sin linje och såg inte riktigt lika benägen ut för en klander som Bonham har gjort ibland. 6

James Brown – hans boll längs linjen ledde till öppningsmålet och han nekade Cooper något utrymme i första halvlek. Visade mycket energi i ett gediget skift. 7
Clint Hill – attackerade inte bollen lika ofta som sin partner, men visade det stora ledarskap som han är känd för. Ex-QPR-försvararens träningsfokus och omklädningsrumsinflytande kan ge Carlisle ny inspiration. 8
Tom Parkes – såg mer ut som Tom Parkes som vann uppflyttning med Bristol Rovers än den vi såg på Orient förra säsongen. Hans framfot, nonsens försvar var nyckeln till Carlisles dominans i andra halvlek. 9
Danny Grainger – inte varje dag din vänsterback gör dina två första mål och levererar hörnan för det tredje. Den udda glidningen åt sidan, detta var en kaptens prestation. 8

Kelvin Etuhu, Luke Joyce och Mike Jones – i andra halvlek, den centrala trion bidrog till en av de bästa prestationerna ur besittning den här bloggen någonsin har sett. Även när Carlisle hade en ledning att skydda, vid något tillfälle lutade de sig tillbaka för att spara energi, de pressade in Crewe på egen planhalva under långa perioder och erbjöd ingen utväg. För det – alla tre får en 10

Nicky Adams – Allt gick inte av för honom tidigt, men den imponerande aspekten av hans prestation var att han alltid ville ha bollen. Hans tankehastighet var anmärkningsvärd och motståndare drogs till honom, vilket gjorde det möjligt för honom att skarpt lägga av bollen för andra och hålla igång attackerna. Otur att inte göra mål. 9
Reggie Lambe – en ytter till sitt yrke, ändå gav tempot, envishet och avslutningsförmåga man kan förvänta sig av en etablerad centerforward. Sättet han trasslade Raynes för att vinna straffen symboliserade en enastående uppvisning. 10
Shaun Miller – gjorde den bästa prestation en mittanfallare kunde utan att göra mål. Hans osjälviska löpning satte tonen för denna lagprestation, ex-Morecambe-mannen driver kanalerna utmärkt för den första. Dominerade Raynes och gav fantastiskt uppehållsspel. 9

Jamie Devitt (på 68) – gled bollen igenom för Lambes mål. 8
Hallam Hope (på 77) – hans råa tempo utnyttjade Crewes luckor på baksidan, leder till det femte målet på heltidssignalen. 7