Notts County 2-1 Barnet Spelarbetyg:Super Campbell-Ryce

Brisley nickar i Notts Countys första – nottinghampost.com

Trots en livlig final, Barnet föll till en 2-1-förlust i befordran-jagande Notts County, som gick i topp tack vare mål från Shola Ameobi och Ryan Yates. Här är våra spelarbetyg från spelet.

Notts County

Adam Collin – bra distributionsväg en första halvlek. Gjorde en stark räddning tidigt i andra halvlek innan han åkte skadad efter paus. 7

Matt Tootle – hade några oseriösa ögonblick defensivt och kämpade för att dämpa Barnets vänstersidiga hot. Dock, han gjorde ett bra kryss för vad som visade sig vara vinnaren. 5
Richard Duffy – dominerade under stora delar av spelet och dominerade Akpa-Akpro, tills det senare skedet när han blev nervigare. 7
Shaun Brisley – en liknande prestation som Duffy. Kan ha fått den sista touchen på Ameobis nick i den 13:e minuten och öppnade målskyttet. 8
Carl Dickenson – dominerade Ruben Bover fysiskt och såg upp för kampen, vilket inte alltid kunde sägas om hans motståndare. Inga krusiduller i besittning. 7

Lewis Alessandra – disciplinerad i första halvlek, placerad till vänster begränsar utrymmet för Bover. Flyttade till höger under stora delar av andra halvlek och gjorde några bra löpningar från flanken. 8
Robert Milsom – arbetade hårt för att pressa Jack Taylor men kanske trött i de senare stadierna då hans motståndare hade mer utrymme. Producerade hörnet för öppnaren. 7
Ryan Yates – några bra passningar på breda ytor och anpassade sig väl till kraven på en mer disciplinerad roll än han är van vid. Nickade in det andra målet efter en bra löpning till bakre stolpen. 7
Jorge Grant – några bra inhopp från vänster i andra halvlek. På 59 minuter åkte han skidor, vilket såg mer betydande ut när Barnet fick tillbaka ett mål. Kan ha gjort mer för att hjälpa Tootle defensivt i första halvlek. 5

Jon Stead – ett hot hela eftermiddagen med sin kroppslighet och uppehållsspel. Såg ett mål dömt offside och hade otur att inte komma med på målprotokollet. 7
Shola Ameobi – ockuperade mittbackar utmärkt och var alltid först med flygbollar, vilket var hur han gjorde det inledande målet. 8

Ross Fitzsimons (på 58) – kom in för den skadade Collin och gjorde ett par bra räddningar, även om han inte kunde behålla sin sidas nollan. 5
Jonathan Forte (på 75) – såg livlig ut och hade ett eller två utbrytningsögonblick som han kunde ha gjort mer av. 5
Thomas Hewitt (på 82) – en defensiv förändring som kanske bjöd på press för County. 4

Barnet

Craig Ross – inte testad så mycket som man kan förvänta sig, med tanke på pressen som Barnet utsätts för. Flaxade på en eller två bollar i boxen i första halvlek och hade kanske behärskat sitt område bättre. 4

Harry Taylor – behövde sjunka djupare för att ta emot bollen när den var i besittning av mittbackarna för att skapa bättre alternativ för dem. Erbjöd inte lika mycket driv på bollen som Tutonda och var inte helt bekväm med den fysiska sidan av spelet, även om han inte var ensam i det avseendet. 3
Charlie Clough – namnet Clough är normalt framgångsrikt i Nottingham. Den här kämpade för att hantera Steads fysiska karaktär men bytte spel bra i de senare stadierna. 5
Almeida Santos – hade en tuff tid mot Ameobi och hade han gjort sin sista flämtchans från 12 yards, Barnet skulle ha snott en osannolik poäng. 4
David Tutonda – inte den modigaste defensivt men erbjöd ett utlopp längst till vänster och var i hjärtat av Barnets ljusare attackögonblick, även i första halvlek. Assisterade målet. 6

Wesley Fonguck – såg vilsen ut i första halvlek och kämpade för att verkligen påverka spelet. Behöver lära sig att vända och se framåt när han tar emot bollen från mittbackarna. 3
Jack Taylor – påverkade inte spelet riktigt förrän de sista 20 minuterna, när han hade mycket mer utrymme att visa vad han kunde tekniskt. Kämpade för att klara sig när han stängdes ner snabbt. 4

Ruben Bover – lite halvhjärtad i 50/50 bollar och kämpade för att hantera den fysiska sidan av spelet, speciellt mot ett slaghärdat proffs som Wilkinson. En hyfsad boll till bakre stolpen i första halvlek. 3
Jamal Campbell-Ryce – den enda Barnet-spelaren som alltid ville ha bollen, även i första halvlek. Såg hans skott avvisas strax över efter halvtid - hans drivkraft och energi höll Barnet i spelet, nästan på egen hand. 10
Andre Blackman – arbetade tillräckligt hårt men saknade självförtroende på bollen och i sin rörelse. Barnet spelade bättre efter att han kom av. 4

John-Louis Akpa-Akpro – isolerad under stora delar av tävlingen, men blev levande i de senare stadierna. Kan hålla upp bollen bra när Barnet får honom inblandad och han nästan kom på slutet av Bovers första halvlek. 6

Michael Nelson (på 62) – lade till både välbehövlig erfarenhet på baksidan och erbjöd sina medmittbackar ett alternativ i besittning, låta Barnet spela igenom de två främre lättare än de hade gjort innan han kom in. 8
Simeon Akinola (63) – såg livlig ut under hela sitt framträdande, pressade mittbackarna och förtjänade sitt mål. 9
Fumnaya Shomotun (på 82) – injicerade fart i Barnets spel under hans korta tid på planen. 6