Coventry 0-2 Millwall Spelarbetyg:Tio för Cooper

Morison firar – bbc.co.uk

Mål från Jake Cooper och Steve Morison gav Millwall en 2-0-seger på bottensidan Coventry – men hur bedömde spelarna för båda lagen?

Coventry City

Lee Burge – ett eller två anständiga stopp i skuggan av en oberäknelig prestation av fruktansvärt beslutsfattande. 3

Sam Foley – inte skyldig till någon av Millwalls få chanser men likaså, misslyckades med att tvinga sig själv på spelet. 4
Farrend Rawson – en befallande prestation som mittback, med bättre fördelning än sin partner. 8
Nathan Clarke – täckte sig inte i ära för Millwalls andra mål och gjorde några panikslagna försvarsnickar som gick till motståndarna. 4
Ryan Haynes – gav Archer sitt första arbete och gjorde några anständiga löpningar sent. Höll Wallace tyst i huvudsak. 6

George Thomas – en del av något bra kombinationsspel till höger i första halvlek. På grund av högerbacken Foleys försiktiga natur, hans plats på höger mittfält innebar brist på bredd. 5
Andy Rose – arbetade hårt och såg sansad ut i besittning, utan att vara en drivkraft. 6
Callum Reilly – jobbade hårt och stängde bra första halvtimmen. Sedan dess tappade han sitt självförtroende och alltför ofta, besittning. 4
Kyel Reid – inte tillräckligt många kroppar attackerade hans första halvlek, vilket hindrade hans prestation. Det gjorde även bytet till höger under andra halvlek. 5

Marcus Tuday – ett par hyfsade insatser tidigt. Tappade ofta djupt för att samla bollen, vilket ibland ledde till bristande stöd för Beavon. Anonym innan hans byte. 4
Stuart Beavon – fick inget lätt jobb men den linjeledande aggressionen som gjorde honom till en framgång i Burton. 3

Jodi Jones (på 61) – en period på 10 sekunder där han två gånger vann bollen och två gånger gav tillbaka den inkapslade hans prestation. Strävan men lite mer. 4
Vladimir Gadzhev (81)

Millwall

Jordan Archer – nollan, men skotten han mötte träffades ofta rakt mot honom. Ett par prestanda. 6

Mahlon Romeo – begränsade Reids bidrag och gjorde ett eller två bra inverterade framåtlöpningar i första halvlek som skapade utrymme för Wallace. 7
Byron Webster – bokad för en utmaning på Beavon i andra halvlek, men var annars stark i luften och börjar likna mer sitt gamla jag. 8
Jake Cooper – i sina tre första matcher för Lions, han har gjort lika många mål som motståndarlagen. Tidiga dagar men ser redan ut som en utmärkt affär. 10
Tony Craig – verkar mer använd som defensiv vänsterback än mittback. Aldrig attackerad men gav ett pålitligt skydd för dem till höger om honom. 6

Jed Wallace – grävde in som de flesta men inte den typ av prestation han är känd för. Wallaces kreativitet kan komma till nytta när Millwall måste bryta ner bussparkeringarna, snarare än att försvara en ledning. 5
Ben Thompson – tyst första halvlek. Tidiga rapporter är att hans byte i halvtid var en försiktighetsåtgärd på grund av hans spända hamstring, snarare än något allvarligare. 5
Shaun Williams – disciplinerad och gjorde några imponerande leveranser, inklusive den högra hörnet för Coopers öppnare. Växande i popularitet och man kan se varför. 7
Aiden O'Brien – irländaren visade blixtar av kreativitet i första halvlek, orsakar enstaka problem för landsmannen Foley. Blekt efter pausen. 6

Steve Morison – arbetsam hela tiden, framhärdade även fläckvis när han såg isolerad ut. Förtjänade sitt 82:a Millwall-mål som gör honom till klubbens 10:e målskytt genom tiderna. 7
Lee Gregory – för långt ifrån sin partner under den första halvtimmen och saknade sin vanliga hänsynslöshet när öppningar kom i hans väg. 4

Nadjim Abdou (45) – visade arbetstakten som har gjort honom till en favorit hos fans och hållit saker enkelt i besittning. 7
Fred Onyedinma (på 72) livlig från bänken och hans skott räddades, leder till Morisons avgörande mål. 7