Queens Park Rangers 2-2 Brentford Five Things:Freeman avslutar en sagolik fightback

"Ollie firar Freeman's leveler - bbc.co.uk

I en av de mest anmärkningsvärda fight-backs i andra klassens historia, Mål i den 93:e och 94:e minuten såg till att QPR tog en anmärkningsvärd poäng mot West Londons fiender Brentford på Loftus Road. Här är fem saker från spelet.

Livliga Canos

QPR-fans hånade Sergi Canos för hans frisyr, men ytterns prestation hade verkligen sina höjdpunkter. I binas första tryckperiod, han tvingade Alex Smithies att tippa över sitt fina slag utanför boxen, strax innan Yoann Barbets frispark flög snävt utanför. Canos startade till vänster men spanjoren hade inga betänkligheter att driva inåt för att ge ett hot i pausen med sina körningar.

Osammanhängande QPR

Hemmalaget hade börjat på framfoten med tre kryss in i boxen under de första tre minuterna, men John Egan och Andreas Bjelland klarade Luke Freemans leveranser bra. Från och med då började den breda mannen ströva över till vänster sida, där han hade mindre tid att få bollen på sin vänstra fot och plocka ut exakta kryss för målmannen Idrissa Sylla. Med Jamie Mackie inte en naturlig bred man och ytterbackarna Jordan Cousins ​​och Jake Bidwell mindre än imponerande framåt, R-arna fick vänta på att Freeman skulle trolla fram något som gjorde dem lite endimensionella. Deras bästa chans kom efter 17 minuter när Mackie vände ut och in på Josh Clarke för att röra sig djupt inne i straffområdet, men han sköt över.

Positiv känsla

QPR började andra halvlek på framfoten, när Sylla slog Scowens nick i ribban, men Brentford bröt med syfte genom Canos och Ollie Watkins, som hade ersatt skadade Florian Jozefzoon i första halvlek. Det var dock Nico Yennaris som satte premiären och när Alex Baptiste misslyckades med att komma nära Lasse Vibe, forwarden svängde innan han sköt hem innanför närmaste stolpen. Det var en 15 minuters period när Brentford skrevs in i sin defensiva tredjedel då Egan och Bjelland fick ta itu med tidiga bollar för att ersätta Matt Smith. De verkade ha klarat den stormen på 81 minuter men när Vibe gled hem för sin andra, efter lite smidigt samspel mellan Kamohelo Mokotjo och ersättaren Romaine Sawyers.

Freeman avslutar sagans fightback

Det viktigaste som Ian Holloways supportrar pekar på är andan som laget visar på Loftus Road, så hade hans sida lidit rygg mot rygg hemförluster genom att gå ut med ett gnäll mot västra London-rivaler, hans ledarskap kan ha ifrågasatts. Så såg det ut fram till den 93:e minuten när Daniel Bentley misslyckades med att samla in en hörna och Smith nickade in, innan målmannen gjorde ytterligare ett talande bidrag. Han slog ner bollen från en djup frispark med en halv minut kvar att spela och Freeman slog, skapa för värden en av de mest extraordinära comebackhistorierna på andra nivån genom tiderna.

Klarar bina trycket?

Under de senaste två åren, Brentford har retat oss genom att spela lite av den bästa fotbollen i divisionen – men ofta när pressen är av. Måndagskvällens kapitulation innebär att denna säsong, de har tappat 18 poäng från vinnande positioner – hade de hållit på ens hälften av dessa poäng, de skulle vara bland de sex bästa. Bina har ibland lovat stora saker under Dean Smith, men på grund av uppenbara psykologiska problem när det kommer till kritan, de har levererat en underväldigande andel av vad de har lovat.

[Queens Park Rangers 2-2 Brentford Five Things:Freeman avslutar en sagolik fightback: https://sv.sportsfitness.win/Sport/fotboll/1012038840.html ]