Queens Park Rangers 2-2 Brentford Spelarbetyg:Smith skillnaden

"Ollie firar kvitteringen – bbc.co.uk

I en av de mest anmärkningsvärda fight-backs i andra klassens historia, Mål i den 93:e och 94:e minuten såg till att QPR tog en anmärkningsvärd poäng mot West Londons fiender Brentford på Loftus Road. Här är våra spelarbetyg från spelet.

Queens Park Rangers

Alex Smithies – nekade Vibe i en relativt lugn första halvlek. Svårt att kritisera honom för mycket för något av målen och hans en-mot-en-stopp från Watkins kort före övertid visade sig vara viktigare än det såg ut vid den tiden. 7

Jordan Cousins ​​– kämpade för att komma in i matchen i anfallande bemärkelse och när han gjorde hans leveranser svikit honom. Vid ett eller två tillfällen lät han Vibe springa in bakom sig. 3
Alex Baptiste – några nerviga nickar och var mindre än framgångsrik med sin passning över fältet, också misslyckas med att komma nära Vibe för målet. 3
Jack Robinson – gjorde det udda misstaget, men också räddade sina lagkamrater ibland med några bra utmaningar på Vibe och en på Canos. Han hade mer rätt än han hade fel. 6
Jake Bidwell – kämpade för att kontrollera den vänstra kanalen i början av båda halvlekarna och bjöd inte mycket framåt mot sin gamla klubb förrän den sista halvtimmen, när han lade in ett par hyfsade leveranser. 4

Jamie Mackie - vanligtvis hårt arbetande men såg inte bekväm ut vid bredd. När han kom in i den sista tredjedelen skar han alltid tillbaka på sin högra fot och spelade den lätta bollen till Freeman eller Luongo, vilket ger försvarare tid att förbereda sig för ett kryss. Vände ut och in på Clarke 17 minuter innan han sköt över från nära håll. 4
Josh Scowen – gjorde ett par anständiga utmaningar men satt kanske för djupt under stora delar av första halvlek, delvis på grund av frånvaron av en extra man på mittfältet. Det var svårt att slå ut motståndarnas utbrytningar i andra halvlek. 4
Massimo Luongo – kämpade för att verkligen hävda sig i spelet i första halvlek, även om han förbättrade sig efter pausen med massor av fasta tacklingar och kraftfulla löpningar. 5
Luke Freeman – hans leveranser var inte riktigt så bra som vi har förväntat oss. Dök ofta upp på vänster sida, där han var tvungen att springa direkt och korsa snabbt, hellre än att ta tid över sina bollar i som han vill till höger. Dock, han kom över trumf i dödsögonblicken med en tap-in för att dramatiskt kvittera. 6

Conor Washington – livlig nog utan att ge mördarinstinkten, sprängning rakt mot Bentley i första halvlek. Inte ett av hans bättre spel. 4
Idrissa Sylla – assisterade första halvlekens två bästa chanser med sin passning till Mackie och flick-on för Washington, innan hans skickliga nick träffade ribban tidigt i träverket. Vann inte luftdueller med Bjelland så avgörande som han kanske hade gjort. 5

Matt Smith (på 58) – gjorde Syllas målmanroll lite bättre, kanske hjälpt av den alltmer brådskande karaktären hos den service och det stöd han fick. Gjorde det första målet i övertid och dunkade bollen för det andra. 10

Kazenga Lua Lua och Pawel Wszolek (på 74) – var inte nödvändigtvis katalysatorerna för comebacken. Om något, QPR tappade lite flyt när de först kom in och båda målen var nere på inlägg från djupt snarare än snabbt bredspel. 4

Brentford

Daniel Bentley – räddade ett skott rakt mot honom av Washington i första halvlek. Anropas sällan till meningsfull handling förrän vid skadetid, när han misslyckades med att befalla sitt straffområde och straffades med båda målen. 2

Josh Clarke – gjorde många imponerande framåtlöpningar för att stödja Jozefzoon i de tidiga stadierna, men bleknade när spelet fortsatte. Den andra halvleken var mer ett kontringsjobb där han fick i uppdrag att sitta nära Egan. 5
John Egan – gjorde några viktiga defensiva utmaningar i första halvlek och var befallande i luften i andra, men kunde inte hålla i det i slutskedet. 4
Andreas Bjelland – hade blandade förmögenheter i luften mot Sylla och trots att han var relativt lång, han var inte så stark som han kunde ha varit under skadetid. 3
Yoann Barbet – gav inte snabba överlappande löpningar, vilket var problematiskt i första halvlek då mittutrymmet var begränsat. Visade dock bra teknisk förmåga inklusive en långpassning som släppte Yennaris. 4

Ryan Woods – mer tålmodig och exakt i bollinnehav än QPR:s mittfältare och var effektiv med bollen, men kanske inte riktigt så aggressiv som man kanske vill att en defensiv mittfältare ska vara i slutskedet. 5
Nico Yennaris – visade en anmärkningsvärd anda att spela på trots en till synes störande utmaning och gick framåt mer tidigt i andra halvlek, sätta upp Vibes öppnare och ha en chans själv. 6
Kamohelo Mokojto – påtvingade sin kroppslighet när det behövdes men var intelligent med hur han använde den – han gick inte in för utmaningar han inte kunde vinna. Några exakta pass till vida områden. 6

Florian Jozefzoon – visade några snabba rörelser tidigt men fick gå av halvvägs i första halvlek på grund av en skada. 5
Sergi Canos – efter att ha tvingat fram den första ordentliga räddningen från Smithies, han var kanske den livligaste anfallsspelaren för båda sidor i de senare stadierna av första halvlek och början av den andra. Gillade att driva in i centrala områden och gjorde starka löpningar på pausen. 7
Lasse Vibe – kämpade för att komma till lösa bollar före Jack Robinson i första halvlek, men det avskräckte honom inte från att göra positiva löpningar och han belönades efter paus med två vältagna mål. 8

Ollie Watkins (på 29) – gjorde ingen omedelbar inverkan, men kom i förgrunden i andra halvlek när QPR pressade sig framåt och spelet blev ansträngt, så att han fritt kan skära inuti i centrala områden. Skulle ha dödat matchen innan skadetid men för en bra räddning från Smithies. 7
Romaine Sawyers (på 73) – han njöt av bra kombinationsspel med Mokotjo som ledde till det andra målet, men han gav bort en tveksam frispark som ledde till kvitteringen. 5
Neal Maupay (på 82) – kunde inte replikera rörligheten upp och ner på kanalerna som Vibe gav. 4