Norwich 2-0 QPR spelarbetyg:Oliveira återvänder

En mer mogen hyllning från Nelson – mirror.co.uk

Mål från Nelson Oliveira och Harrison Reed hjälpte Norwich till sin första ligaseger under Daniel Farkes regim, en 2-0-triumf över QPR. Hur gick det för spelarna i båda lagen? Här är våra betyg.

Norwich City

Angus Gunn – gjorde en avgörande dubbelräddning i andra halvlek för att neka Lua Lua och Mackie, efter att ha stoppat det senare innan intervallet. Spelade sin roll i nollan. 7

Ivo Pinto – såg utsatt ut, dels på grund av frånvaron av en skyddande bred man framför sig och dels en första halvlek. Togs av halvvägs i andra perioden. 5
Christoph Zimmerman – satte in några starka tacklingar i första halvlek och såg mer befallande ut än han gjorde mot Sunderland. Blir populär bland supportrar. 8
Marcel Franke – borde kanske ha gjort mål i första halvlek men gjorde några höga nick efter paus. Ute för att bevisa att det finns mer än en legendarisk mittback som heter Marcel. 7
James Husband – skyldig till felplacering av passningar i första halvlek och såg misstänkt ut defensivt. Förståeligt nog rostig på grund av bristande tävlingsträning under de senaste 18 månaderna. 4

Harrison Reed – jämförelser med Paul Scholes kan vara tunga på vågen, men han fördelade spelet utmärkt ibland. Avslutade sitt framträdande med en underbar hit sent. 9

Mario Vrancic – snygg i bollinnehav hela kvällen och hans assist till Oliveiras mål var utmärkt. Om han kan leverera den kvaliteten mer konsekvent, han kommer att bli en av de mest kreativa spelarna i Championship. 8
Wes Hoolahan – spelade bra i första halvlek och kunde ha lagt till ett mål efter paus, men kvävdes av Smithies när han var en mot en. 7
James Maddison – en av Norwichs bättre artister i söndags och jobbade hårt i kväll, fortsätter att imponera i sin djupare roll. 7
Josh Murphy – han var Kanarieöarnas enda utlopp med fart, men hans stackars sista boll svek honom. 4

Nelson Oliveira – tack vare klinisk avslutning har han nu gjort 13 mål på sina senaste 23 ligamatcher, trots att de bara startade 16 av dem. Visst har han gjort tillräckligt för att spika en plats? 8

Russell Martin (på 68) – förslag på att Norwich försvarar sig bättre utan att deras kapten startar har stötts av deras prestation ikväll. Gjorde inte mycket fel på sina 22 minuter, fastän. 6
Marley Watkins (på 79) – kunde ha lagt till en trea på övertid men för de vidsträckta Smithies. 7
Marco Stiepermann (85) – såg lugn och sansad ut på sin korta tid på planen. 6

Queens Park Rangers

Alex Smithies – gjorde några viktiga räddningar från Hoolahan och andra för att hålla QPR kvar i matchen fram till det andra målet, vilket han inte var skyldig till. 7

James Perch – vann fler interceptions (4) än någon spelare på planen. En stabil insats från försvararen, som lämnar matchen med lite kredit. 7
Nedum Onuoha – tveksamt om QPR kan utmana om den övre halvan medan han förblir kapten. Dålig uppvisning ikväll. 4
Joel Lynch – för långsam för att reagera defensivt. Riktad som en svag länk av Norwich och var till stor del ansvarig för de slarviga målen QPR släppte in. 3

Pawel Wszolek – ådrog sig en skada efter 29 minuter och var en stor förlust för Rs. 6
Massimo Luongo – vann några tacklingar men var annars ur takten. Visade inte lusten att stänga sin motståndare för det andra målet. 4
Josh Scowen – mer inflytelserik än sina mittfältspartners, men i termer av envishet snarare än teknik. Flammade över från distans på 52 minuter och 21 senare, hans frispark slingrade sig över ribban. 6
Luke Freeman – sattes ut till vänster i andra halvlek, där han blev mindre involverad. Tillhandahöll inte tillräckligt med kvalitet i den sista tredjedelen. 4
Jake Bidwell – slog läger på den motsatta halvan och hade ibland svårt att återställa sin defensiva position i övergången och skydda Lynch. 3

Conor Washington – skar bort sin chans i övertid. Förlorade besittning åtta gånger (WhoScored) och erbjöd inte den attackerande kraften för att motivera det. 3
Jamie Mackie – var nära att göra mål en gång i varje halvlek. Jobbar hårt men det faktum att han sköt utanför från en position intill straffpunkten tyder på att han saknar en viss hänsynslöshet. 4

Kazenga Lua Lua (29) – ersatte Wszolek i wingback-rollen, vilket inte är hans naturliga spel. 3
Darnell Furlong (på 65) – skulle ha varit den mer naturliga ersättaren för Wszolek på ytterbacken. När han kom, det var att spela högerback i 4-4-2 i en förändring som inte fungerade. 3
Matt Smith (på 71) – var målet för mycket av QPR:s sena spel. Vann många nick men, utan egen förskyllan, led av bristande stöd. 6