De bästa Mål för Ronaldinho 2004

Internationell fotbollsstjärnan Ronaldinho vann den första av hans två på varandra följande FIFA spelare av året titlar i säsongen 2004-2005 . Han gjorde också 13 mål och samlade 20 assist i klubbens matcher för FC Barcelona , och enkick 11 mål i internationella spela för sitt hemland Brasilien . Ronaldinho bästa mål under 2004 haft en betydande inverkan på hans lags totala prestanda , eller var så minnesvärd att de räknas som några av de vackraste målen genom tiderna . Brasilien v. Haiti

Ronaldinho gjorde ett hat trick i en vänskapsmatchsom hölls 18 augusti 2004 mot Haiti . För hans första mål , utförde han en spin flytta förbi en dubbel team och rann senaste två försvarare , då målvakten , för att sätta bollen i bollen i mål . Han gjorde sitt andra mål på en plats spark , och den sista av en en touch en passning från Juninho Pernambucano .
Barcelona v. Shakhtar Donetsk

Ronaldinho gjorde ett mål i en 3-0 Barcelona seger över Ukrainas Shakhtar den 29 september . På en besittning som visade upp sina enorma hastighet och boll - hantering färdigheter , Ronaldinho tog bollen på mittfältet och brände senaste två försvarare att gå en - mot-en med målvakten . Målvakten målvakt avlänkas skottet högt upp i luften , sedan itu Ronaldinho när han försökte återhämta sig . Domaren kallade en foul , och Ronaldinho konverterade straff i den 63: e minuten . Segern hjälpte Barcelona når omgången av 16 i Champions League -turnering 2004. Addera Barcelona v. AC Milan

Den 2 november , gjorde Ronaldinho den vinnande målet i slutminuterna i en 2-1 hem segern över dåvarande obesegrad 2003 UEFA Champions AC Milan . Ronaldinho fick något skott efter dribbling senaste två försvarare , varav en var 2003 UEFA Best Defender Allesandro Nesta . Sista - minuten upprörd seger hjälpte Barcelona nå Champions League omgång 16 det året .
Barcelona v. Real Madrid

Den 20 november , Ronaldinho gjorde ett mål i en 3-0 rout av La Liga rivalen Real Madrid , som på den tiden var en dominerande kraft i spansk fotboll . Real Madrid vid den tiden hade en all - kändis trupp som inkluderade Zinedine Zidane , David Beckham , Roberto Carlos , Ronaldo och Luis Figo . Ronaldinho gjorde mål i den 76: e minuten av blixtsnabba straffspark .

Barcelona gick på att segra 2004-2005 La Liga titel med ett rekord på 25-4-9 , och Madrid kom på andra plats med ett rekord av 25-8-5 . En förlust till Madrid i det spelet skulle ha kostat Barcelona titeln . Addera Barcelona mot Chelsea

Ronaldinhos mirakulösa spela mot Milan upp sitt lag i rundan av 16 mot ett kraftpaket Chelsea enhet . Sent i säsongen 2004 , den 23 februari, 2005 , Barcelona vann den första etappen matchen 2-1 på mål av Samuel Eto'o och Gaston Maxi Lopez . Chelsea vann den andra benet spel , men Ronaldinho gjorde sitt lags bara två mål . Han gjorde en av en straffspark i den 27: e minuten . För sin andra , Ronaldinho frös två försvarare med hans fotarbete och sedan sköt bollen förbi dem båda från utanför boxen . Addera