League One-tips:Morias sänker Sheffield United?

Kommer Morias att fira igen på lördag? – Peterboroughtoday.co.uk

Här är The Football Labs tips för helgens League One-action.

För acca

Verkligheten med att arbeta med en av din divisions lägsta budgetar och minsta lag är att du tenderar att sakna nyckelspelare. Matty Lund och Joe Bunney var centrala för Rochdales resa in i League Ones topp sex, så det är föga förvånande att deras frånvaro har sammanfallit med en formnedgång.

Fleetwood Town, väl uppbackad av ordförande Andy Pilley, är obesegrade på 13 matcher. Trots en dålig start på matchen mot Charlton förra gången, de tog en utjämning under skadetid från den imponerande ytterbacken Amari’I Bell och hade tillräckligt med chanser att vinna. Januaris 2-0-seger på Sheffield United gav en inblick i vad detta Cod Army-lag kan. Fleetwood vinner på 7/5

Utomstående chans

Efter en klibbig första halva av säsongen, Walsall har startat 2017 i fin form.
Eoghan O'Connell har varit ett användbart tillskott till försvaret, Jason McCarthy och Joe Edwards har gränslös energi på ytterbacken medan Erhun Oztumer återgår till formen.

Starka prestationer från de tidigare nämnda spelarna betyder Walsall har plockat 11 poäng från sina senaste fem matcher. I de första halvlekarna av dessa matcher, de har släppt in tre och gjort ett, ändå ser de andra halvlekarna en sammanlagd ställning på 11-2. Intressant, motståndare Skruva på har lett i sina tre senaste matcher men har bara tagit en poäng totalt, förlora med en man fördel mot Charlton.

Försvaret som såg ut att vara ett av divisionens bästa så länge visar nu tecken på svaghet, Zach Cloughs exit för Nottingham Forest hjälper inte anfallsförsöken. Walsall att vinna på 4/1 – eller att vinna bakifrån på 20/1 för den mer äventyrliga spelaren.

Målskytt tips

Junior Morias kom från bänken i Port Vale förra veckan för att få 13 minuters speltid Peterborough United . Mannen han ersatte, Craig Mackail-Smith, hade också haft en liknande karriär innan han första gången på London Road, har god form i de lägre ligorna. Morias har fart, kraft och balans, precis som Britt Assombalonga och andra unga anfallare Posh har kickstartat karriären för. Han står inför a Sheffield United försvar som har levererat 10 mål under sina senaste fem matcher, trots att han ligger i toppen av ligan. De två första målen kan ge Morias självförtroendet att bli den kliniska målskytt som Peterborough alltid har haft historiskt, men saknade denna term. Morias blir sista målskytt den 15/2.