Förhandsvisning av FA-cupens fjärde omgång:Rochdale saknar nyckelmän

I FA-cupen i helgen vi ser en upprepning av finalen 2003 när Southampton spelar mot Arsenal. Wycombe njuter av en minnesvärd resa till White Hart Lane medan Rochdale och Huddersfield hoppas kunna fortsätta sina ligaförmögenheter i cupen...

Rochdale mot Huddersfield

Båda lagen slår över sin ekonomiska vikt i sina respektive divisioner. Rochdales befordransutsikter har hindrats av back-to-back förluster, den andra varav 4-0 hemma mot Oxford. Dale har en liten trupp vilket innebär att de tenderar att sakna nyckelspelare, Keith Keane, Joe Bunney och Matty Lund bland de anmärkningsvärda frånvarande senast. Huddersfield har plockat 33 poäng från 15 matcher mot motstånd i den nedre halvan i Championship, vilket tyder på att de är bekväma mot de mindre sidorna. 1-3

Tottenham mot Wycombe

Wycombe behövde en sen nick från Adebayo Akinfenwa för att se bort från lägre ligan Stourbridge i föregående omgång. Nu, de byter roller från brutala hjärtekrossare till modiga underdogs på sin första korta resa till White Hart Lane. Värdarna Tottenham har gjort nio mål i sina två senaste FA-cupmatcher mot fotbollsliga motståndare, som båda såg fransspelare glänsa. Spurs kommer nästan säkert att gå framåt, även om gästande mittbackar Aaron Pierre och Anthony Stewart har gjort tillräckligt för att föreslå att de kan begränsa skadan. 2-0

Southampton mot Arsenal

Dessa två lag möttes i FA-cupfinalen 2003, när ett ensamt Robert Pires-mål räckte för att säkra segern för Arsenal. The Gunners har vunnit denna tävling i genomsnitt en gång vart tredje år sedan 1998, men de har turen att vara kvar i det denna termin. Arsene Wengers lag såg sitt mål peppade i den första halvleken på Preston, men vann med 2-1 tack vare Olivier Girouds sena mål. Southampton förlitade sig också på en sen vinnare för att se bort från Norwich, Shane Long satte ett mål i den 92:a minuten i en lugn repris på St Marys. 1-2